Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Rdeči kvasni riž s koencimom Q10 in bergamotko

NOVO

Rdeči kvasni riž s koencimom Q10 in bergamotko

2 do 4 kapsule dnevno, pri obroku
V formulaciji je 9 pomembnih sestavin z dokazanimi vplivi na varovanje in krepitev srčno-žilnega sistema ali organskih sistemov, ki so z njim povezani. Preberi več
52.60€
Koda: TN1902
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul


Terranova Rdeči kvasni riž s koencimom Q10 in bergamotko

V formulaciji je  9 pomembnih sestavin z dokazanimi vplivi na varovanje in krepitev srčno-žilnega sistema ali organskih  sistemov, ki so z njim povezani. Osnovi iz rdečega kvasnega riža, ki ne vsebuje potencialno škodljivega monakolina K,  je dodan izvleček bergamotke (cca. 40% polifenolov), koencim Q10 (ubikinon),L-karnitin, listi matcha čaja najvišje kakovosti ter artičoke, jagode aronije, ingver in alfa lipoična kislina. 
Namenjen je osebam, ki bi rade preventivno zaradi negativnih odstopanj, ugotovljenih ob merjenju lipidov ali krvnega sladkorja, izboljšale koncentracijo maščob v krvi, uravnale razmerje med LDL (slabim) holesterolom in HDL (dobrim) holesterolom in uravnavale koncentracjo krvnega sladkorja oz. pravočasno ukrepale pri metabolnem sindromu ali odpornosti na inzulin.
Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti


Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Združen širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, ustvari živahne ali globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava, so zaščitni znak več kot 80. prehranskih dopolnil Terranova.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Terranovina prehranska dopolnila vsebujejo edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska zmes biološko aktivnih živil, drugačna za vsak tip dopolnila iz asortimaja Terranova, podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Magnifood je inovacija na področju prehranskih dopolnil. Zmes rastlin, gliv in alg Magnifood je liofilizirana ali sušena z zamrzovanjem. Vsi izdelki so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani proizvajalca Terranova Nutrition (v angleškem jeziku.

Ena rastlinska kapsula
%PDV/RDA*
Magnifood kompleks, ki vsebuje: 125 mg —-
- Matcha zeleni čaj (Ceremonial Grade AAA) 50 mg

- List artičoke (sušen z zamrzovanjem) 25 mg

- Jagoda aronije (sušena z zamrzovanjem) 25 mg

- Korenika ingverja 25 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 75 mg

Izvleček bergamotke

(tipična analiza: 40% polifenolov)

75 mg

Rdeči kvasni riž (Ankascin 568-R*)

[brez monakolina K / brez statinov]

55 mg

L-karnitin
50 mg
Alfa lipoična kislna
25 mg
Koencim Q10 (ubnikinon)
15 mg

*Ankascin® je registrirana blagovna znamka proizvajalca Sunway Biotech co., LtdPriporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 2 do 4 kapsule dnevno, pri obroku. 

Opozorilo

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. 

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, You&Oil, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si