Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Občutite delovanje svežih sestavin v telesu

Liofilizacija – Občutite delovanje svežih sestavin v telesu
Občutite delovanje svežih sestavin v telesu

Številni rastlinski dodatki in sestavine, bogate s fitohranili, ki se uporabljajo v izdelkih Terranova, so sušeni s postopkom zamrzovanja oziroma liofilizacije. Sušenje na zraku, v sušilnih pečeh in z uporabo pršenja so običajni komercialni načini sušenja rastlinskih sestavin prehranskih dopolnil, ki so sicer najcenejši, vendar lahko poškodujejo pomembne sestavine in s tem porušijo krhko biokemično ravnovesje v rastlini. 

Sušenje s postopkom zamrzovanja dokazano ščiti in ohranja učinkovitost rastline, njeno biokemično celovitost in encimsko dejavnost. Biokemični profil liofilizirane rastline je zelo podoben profilu sveže rastline, vendar je zaradi odstranitve vlage iz rastline veliko bolj koncentriran. Lahko bi rekli tudi, da so rastline v izdelkih Terranova, sušene s postopkom zamrzovanja, visoko koncentrirana izvedba njihovih svežih različic.Nazaj na seznam

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si