Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Maca – čudežna rastlina, ki premaguje utrujenost, stres in pomaga do več energije

Ali vas pogosto spremljajo utrujenost, izčrpanost in pomanjkanje energije? Je stres del vašega vsakdana? Kronična utrujenost in stres jemljeta vitalno življenjsko energijo, slabo vplivata na počutje in lahko prinašata tudi težave z nizkim libidom in neplodnostjo. Kako premagati kronično utrujenost, stres in kako do več energije?
Maca – čudežna rastlina, ki premaguje utrujenost, stres in pomaga do več energije

Spoznajte rastlino iz Peruja, ki so jo domorodni zdravilci poimenovali, kar „čudežna“. To je maca. Želatinizirana črna, rdeča ali rumena maca, z njo boste premagali utrujenost in povišali raven življenjske energije. Tudi znanstvene raziskave kažejo na številne pozitivne učinke mace, od blagodejnega delovanja na ženske v menopavzi, pri utrujenosti in izčrpanosti, povečala naj bi spolno moč pri moških in ženskah, pomagala pri težavah z neplodnostjo, pri težavah, ki spremljajo pms, pri izboljšanju razpoloženja in nasploh naj bi maca pomagala do več energije. Maca je sicer adaptogena rastlina, kar pomeni, da svoje učinke prilagodi telesu in njegovim potrebam.

Kaj je želatinizirana maca?

Želatinizirana maca je močnejša maca. Pridobljena s posebnim postopkom, ki simulira tisočletno tradicionalno metodo kuhanja korena mace. V procesu se aktivira glavne bioaktivne macamide, ki so pravzaprav odgovorni za blagodejno delovanje na človeški organizem. V maci Biandina so tako aktivirani sekundarni metaboliti (macaeni in macamidi) in so najmočnejša oblika mace na našem trgu. Za večji učinek sta ji dodana še vitamin B6 in B12. Na voljo je:

  • rdeča maca, ki se priporoča ženskam pred in med menopavzo, ob močno izraženem PMS-u, pri težavah z zanositvijo, pri slabem razpoloženju in utrujenosti pri ženskah,
  • črna maca, ki velja za tradicionalni afrodiziak, priporoča se za koncentracijo, za boljše razpoloženje, za lažje prenašanje stresa, za moč in vzdržljivost nasploh
  • rumena maca (mix želatinizirane mace), ki se priporoča ob nerednem mesečnem perilu in pojavu razpoloženjskih in drugih nevšečosti v obdobju neposredno pred menstruacijo, izčrpanosti in izgorelosti, slabšem počutju in za uravnavanje delovanja ščitnice.


Za več informacij ali nakup mace kliknite TUKAJ.

_______________________________________________________________________________________________

VIRI:

https://www.medicalnewstoday.com/articles/322511#ten-benefits

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24931003/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3614644/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12472620/


Nazaj na seznam

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si