Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Dobrodošli v svetu Terranova – uživajte v popotovanju!

Terranova je bila ustanovljena leta 2008 in do sedaj prejela že več nagrad za svoje izdelke.
Dobrodošli v svetu Terranova – uživajte v popotovanju!

Izboljšanje sinergijskega okolja v telesu je ključnega pomena, če želimo iz prehranskih dopolnil dobiti največ. Stephen Terrass, ustanovitelj Terranove

Družba, ki izdelke načrtuje in proizvaja v Veliki Britaniji, je eno redkih velikih podjetij za prehranska dopolnila, ki v svojih izdelkih ne uporablja polnil, veziv in drugih proizvodnih aditivov. Je eno redkih podjetij, katerih izdelki so 100 % veganski. Koncept formuliranja izdelkov Terranova je znanstveno napreden, kljub temu pa temelji na izjemno globokih holističnih načelih. Ta edinstven pristop zagotavlja izjemno prehrambeno in rastlinsko sestavo s sinergijskim delovanjem, ki je izjemno učinkovita, do potankosti uravnotežena in blagodejna ter vsebuje le aktivne učinkovine. 

Dobrodošli v prihodnosti prehranskih dopolnil.


Naš ustanovitelj in idejni vodja

Družbo Terranova je leta 2008 ustanovil Stephen Terrass, nekdanji tehnični direktor enega največjih evropskih proizvajalcev prehranskih dopolnil. Stephen sodi med vodilne avtoritete na področju prehranskih dopolnil v Evropi, s posebnim poudarkom na znanosti funkcionalnih živil in botanike. V svoji 38-letni karieri je imel že več kot 500 predavanj v 21 državah, zadnja tri desetletja pa gostuje tudi kot predavatelj na visokih šolah za prehrano in naravno medicino. Stephen je tudi avtor osmih knjig, nagrajene serije avdiokaset in številnih člankov, objavljenih v revijah.


Prihodnost

Medtem ko večina podjetij v sektorju prehranskih dodatkov daje vtis, da so laboratorijsko izolirane naravne kemikalije in farmacevtsko prenarejene rastline prihodnost prehrane, v podjetju Terranova prihodnost vidimo drugače. Čeprav imajo izolirani vitamini, minerali in drugi nutricevtiki kot prehranska dopolnila pomembno vlogo, so po našem mnenju prav skrbno izbrana, nespremenjena sveža živila, bogata s hranili, in rastline tiste, ki zagotovijo dovolj sinergije za kar največji izkoristek sestavin, ki se v naši panogi uporabljajo za pozitiven vpliv na zdravje. Opazili smo, da so lahko ti učinki sinergije zares izjemni.Nazaj na seznam

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si