Življenjski napitek

Pomanjkanje raznovrstnih in s hranili bogatih svežih živil slabi naše telo ter vpliva na splošno telesno in duševno počutje, vendar zanj zaradi časa in drugih okoliščin včasih težko poskrbimo. Takrat je izvrstna rešitev Življenjski napitek, saj je to obrok, ki ga pripravimo kjer koli.
Kombinacija grahovih in riževih beljakovin ima vse potrebne esencialne aminokisline, zato je skrb za manjši izkoristek zaradi rastlinskega izvora odveč. Stabilizirani riževi otrobi so eno najbolj hranljivih živil na planetu, saj so vir več kot 100 antioksidantov, vitaminov skupine B, e-vitamina, karotenoidov, beljakovin, kompleksnih ogljikovih hidratov in magnezija, koencima Q10, alfalipoične kisline ter številnih drugih pomembnih hranil.
LIFE DRINK 227g
Življenjski napitek vsebuje tudi 10 liofiliziranih zelenih rastlin ter spirulino in klorelo. Njihove sestavine pomagajo pri razstrupljanju organizma in so odlični lovci prostih radikalov. Deset vrst liofiliziranega jagodičevja ima odličen antioksidativni potencial.
Oljna mešanica lanenega, olivnega in boragovega olja prispeva maščobne kisline omega 3, 6 in 9 v razmerju 2 : 1 : 1. Šitake in micelij gobe rejši vsebujeta polisaharide, ki učinkujejo imunomodulatorno.
V mešanici je tudi pet probiotičnih sevov, odpornih proti želodčni kislini, ki učinkujejo na mikrofloro vzdolž celotnega črevesja, in sedem prebavnih encimov, ki pomagajo pri presnovi beljakovin, škroba, maščob, laktoze, saharoze oz. sladkorja ter pri drugih oblikah polisaharidov, npr. rafinoze.


Komentarji so onemogočeni za to objavo