VITAMIN D3

Še ne tako davno je veljalo pravilo, da se vitamin D dodaja samo dojenčkom, danes pa znanstvene raziskave dokazujejo, da je njegovo pomanjkanje pri odraslih povezano z motnjami v imunskem sistemu in s kroničnimi boleznimi. Vitamin D je torej pomemben za vse.
Podjetje Terranova v svojem izdelku uporablja izključno obliko vitamina D-D3, ki ga pridobi iz lišajev. Tak vitamin D3 se učinkoviteje in hitreje pretvori v aktivno obliko, zato se vrednosti vitamina D v telesu hitreje povečajo.

03-D3

Kot vsi Terranovini izdelki ima tudi ta kompleks magnifood, v katerem so še drugi rastlinski izvlečki, ki delujejo v sinergiji, da se sestavine v telesu bolje izkoristijo. Med drugim so tako z zamrzovanjem posušili liste koriandra, saj vsebujejo vitamina K in A, potrebna za optimalno absorpcijo vitamina D ter njegovo naravno sintezo v telesu.
Izdelek je primeren tako za vegane kot vegetarijance, namenjen pa je izboljšanemu delovanju imunskega sistema, boljšemu vzdrževanju kosti in zob, optimalnemu delovanju mišic in tudi normalni absorpciji kalcija in fosforja.


Komentarji so onemogočeni za to objavo