Multinutrienti za športnike

Športniki so izpostavljeni izjemnim psihofizičnim obremenitvam. Zato morajo paziti na hidracijo in dovolj velik energijski vnos, poleg tega pa je za ohranjanje zdravja bistven tudi vnos mikrohranil. Optimalna preskrba z mikrohranili je namreč povezana s sposobnostjo regeneracije in optimalne funkcije imunskega sistema. Multinutrienti za športnike so zato ravno pravšnji izdelek za uporabo pri fizičnih obremenitvah.
Dopolnilo vsebuje 30 različnih vitaminov, mineralov in drugih snovi, prilagojenih potrebam oseb, ki se intenzivno ukvarjajo s športom. Namenjeni so tako profesionalnim kot tudi rekreativnim športnikom. Dopolnilo vsebuje višje odmerke železa, vitaminov skupine B, kroma, magnezija, vitamina E. Dodani so antioksidanti koencim Q10, alfalipoična kislina, astaksantin, likopen ter bioflavonoidi iz citrusov.
Ker je psihofizična vzdržljivost izjemno pomembna, izdelek vsebuje tudi najbolj raziskane adaptogene: sibirski ginseng, kordiceps in svetlikavo pološčenko (reiši). Sok rdeče pese pa dokazano vpliva na boljšo prekrvitev, s tem pa je preskrba s kisikom večja, mišice so učinkovitejše in se tudi hitreje regenerirajo.

09-MULTIVITAMINISPORT_08-2018_SLO


Komentarji so onemogočeni za to objavo