Sinergijska prehrana Magnifood

Vsak Terranovin izdelek je obogaten z lastnim sinergijskim kompleksom rastlin in fitohranil imenovanim Magnifood. Njegove sestavine so kombinirane tako, da okrepijo biokemično okolje v telesu, zato da se poveča učinek vitaminov, mineralov in drugih nutrientov. Veliko rastlin, uporabljenih v kompleksu Magnifood je sveže sušenih in zamrznjenih. Raziskave so pokazale, da metoda svežega sušenja z zamrzovanjem ohrani encime v rastlinah in da je pri ohranjevanju aktivnosti, stabilnosti, topljivosti in izvirne kemije sveže rastline boljša (kakor pri pravkar nabrani rastilini) od preostalih metod sušenja rastlin.

PREDNOSTI MAGNIFOODA

- poveča absorpcijo, biološko razpoložljivost, rabo, aktivnost, stabilnost, funkcije in učinek vitaminov in mineralov v izdelku;
- preskrbi in vsebuje sinergijske encime in kofaktorje, ki so ključni za uporabnost ter funkcijo vitaminov in mineralov v izdelku;
- vsebuje širok spekter fitohranil, ki okrepijo potencialne funkcije in/ali delovanje izdelka;
- vsebuje sestavine, ki okrepijo skupno vsebnost vitaminov, mineralov in drugih hranil v izdelku;
- ščiti sestavine pred oksidacijsko škodo, pomaga podpirati stabilnost in aktivnost vitaminov in mineralov v izdelku.

Čeprav je Magnifood znanstveno napredna inovacija, je njegov izvor globoko zakoreninjen v holističnih načelih. V vsakem kompleksu Magnifooda združitev znanosti in holizma poskrbi za izjemne učinke – učinke, ki so izjemno aktivni, prefinjeno uravnoteženi ter intenzivno in globoko sinergijski. Vendar nam ne verjemite le na besedo – prepričajte se sami.

Da bi pridobili največ iz naših prehranskih dopolnil, je treba doseči intenzivno stanje sinergije v telesu. Ta nastane, kadar interakcija med sestavinami povzroči učinek, ki je večji od posameznih učinkov vsake sestavine. Za najboljši učinek se mora vsak vitamin, mineral ali druga hranilna sestavina učinkovito absorbirati, porazdeliti, presnoviti in uporabiti ter sodelovati v širokem spektru sinergijskih interakcij z encimi, kofaktorji, drugimi hranilnimi sestavinami itn. Vendar dejavniki, kot so genetika, način prehrane, življenjski slog, spol, starost in raven stresa, vplivajo na sposobnost telesa, da ustvarja visoko raven sinergije, zato se lahko učinkovitost dopolnila od posameznika do posameznika zelo razlikuje.

Okolje v telesu torej odloča, kako učinkovito bo prehransko dopolnilo – to dejstvo pa je gonilna sila pri razvoju vsakega izdelka blagovne znamke Terranova. Ključne sestavine Terranovinih prehranskih dopolnil niso samo vitamini in minerali. Vsak izdelek vsebuje tudi svoj edinstveni kompleks rastlinskih sestavin, ki je zasnovan tako, da poveča absorpcijo, distribucijo, aktivnost presnove, uporabnost in funkcijo vitaminov in mineralov ter da pomaga telesu pri doseganju intenzivnega stanja sinergije.
Da bi okrepili funkcije, učinek in splošno učinkovitost prehranskega dopolnila,
so pri Terranovi razvili intenzivno sinergijsko inovacijo
MAGNIFOOD.