Kompleks Prebavni encimi

Terranovin kompleks Prebavni encimi je pravi izdelek, kadar potrebujete pomoč pri prebavnih težavah (ob napenjanju, vetrovih, trebušnih krčih, mastnem, smrdečem in neoblikovanem blatu) in ob boleznih slinavke. Kompleks vsebuje najpopolnejši razpon različnih prebavnih encimov na trgu – sedem encimov in enajst encimskih oblik rastlinskega izvora.
Vsebuje tudi proteazo, ki pomaga pri razgradnji beljakovin. Amilaza in glukoamilaza pomagata pri razgradnji polisaharidov oz. škroba, laktaza razgrajuje mlečni sladkor in lajša prebavo mlečnih izdelkov, lipaza pomaga razgrajevati maščobe, invertaza razgrajuje namizni sladkor, alfaglukoamilaza pa pospešuje prebavo stročnic, semen in korenin.

Prebavni

Kot vsi Terranovini izdelki so tudi tu učinkovine iz različnih rastlin. Janeževo seme je znano naravno sredstvo za blaženje trebušnih krčev in napenjanja, izboljšuje prebavo in odvajanje plinov. Ječmenova trava je bogat vir vlaknin, ki podpirajo delovanje črevesja in črevesne mikroflore. Korenika ingverja povečuje izločanje želodčnih sokov in peristaltiko želodca. Artičokini listi vplivajo na izločanje žolča in delovanje žolčnih soli ter pomagajo pri prebavi maščob. Seme kardamoma in korenina rumenega svišča pa se v ljudskem zdravilstvu uporabljata kot odličen tonik za prebavni trakt.


Komentarji so onemogočeni za to objavo