O Terranovi

Terranova ustanovljena leta 2008, je edinstvena britanska znamka prehranskih dopolnil, ki ponuja aktivne oblike hranil najvišje kakovosti in škodljive pomožne snovi nadomešča s patentirano naravno zmesjo polnovrednih ekoloških ali divjerastočih rastlin kompleksa Magnifood. S številnimi priznanji nagrajene izdelke iz naše linije, ki jo zdaj sestavlja že več kot 60 dopolnil proizvajajo v Veliki Britaniji. Vsa prehranska dopolnila Terranova so zasnovana na holističnih principih in so dosežek z dokazi podprte znanosti. Poleg tega pomenijo novo paradigmo v razvoju prehranskih dopolnil.

Preberi več

Ustanovitelj

Terranovo je leta 2008 ustanovil Stephen Terrass, eden izmed vodilnih osebnosti na področju prehranskih dopolnil v Evropi. V 36-letni karieri je imel na tem področju več kot 500 predavanj v 20 državah in pogosto gostuje kot predavatelj na visokih šolah za prehrano in naravno medicino. Stephen je avtor osmih knjig, nagrajene serije avdiokaset in številnih člankov v revijah, poleg tega pa pogosto daje intervjuje za časopise, revije, radio in televizijo.

Preberi več

Naša filozofija

Terranovina filozofija pooseblja popolno prehrano in popolno dobro počutje. Skozi naše sinergijske formule, prikazujemo znanstven, vendar holističen pristop k razvoju izdelkov. Skozi naše sestavine poudarjamo dokazane blagodejne lastnosti neokrnjene narave in rastlin iz nje. Skozi izogibanje uporabi vezil, polnil in pomožnih sredstev pa dokazujemo svojo zavezanost čistosti in integriteti.
Preberi več

Our Philosophy
100% Assitive Free

100% Brez aditivov

Prehranska dopolnila delujejo izključno zaradi svojih aktivnih sestavin. Zakaj so torej skoraj vsa prehranska dopolnila na trgu natrpana z neaktivnimi sestavinami? Polnila, veziva,
sredstva proti strjevanju, drsila, razgrajevala, sredstva za glaziranje, sladila, barvila, arome … In to je samo del njih. Terranova je eno izmed redkih svetovnih podjetij s
prehranskimi dopolnili, ki se v celoti izogiba uporabi teh neaktivnih proizvodnih aditivov

Preberi več

vegan
Razumemo, da je preverjanje etiket vseh izdelkov, ki jih želi
posameznik kupiti, mučno in dolgotrajno delo, zato želimo
vegetarijancem in veganom (oz. tistim, ki želijo kupiti vegetarijanske
in veganske izdelke) sporočiti, da so vsi izdelki pod
blagovno znamko Terranova vegetarijanski in do veganov
prijazni. Terranova je eno izmed redkih svetovnih podjetij s
področja prehranskih dopolnil, ki nudi 100-odstotno
veganom primerne izdelke.

Preberi več

Certificirano ekološki in etično divjerastoče pridobljen

Številni rastlinski dodatki in s fitohranili bogata hrana v Terranovinih izdelkih so iz certificirane ekološke pridelave ali nabrani v naravnem okolju na etičen način. 40 hektarov
velika ekološka kmetija, ki se ukvarja s pridelavo zelišč in ki je v lasti našega glavnega dobavitelja rastlinskih dodatkov, Eklektičnega inštituta (Eclectic Institute), je v skritem in
navdihujočem okolju v državi Oregon, ZDA, obkrožena pa je s pragozdom, kanjonom reke Sandy in z veličastno goro Mount Hood v ozadju.

Preberi več

Prednost MAGNIFOODA

Vsak Terranovin prehranski izdelek je okrepljen z drugačnim sinergijskim kompleksom rastlinskih dodatkov in fitohranil, imenovanim Magnifood. Sestavine Magnifood so kombinirane tako, da krepijo biokemijsko okolje v telesu; s tem maksimalno povečajo potencialne koristi vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v izdelku.

Preberi več

Magnifood

Krepitev
sinergijskega okolja v
telesu je ključ do čim večjega
izkoristka prehranskih dopolnil.

Da bi pridobili kar največ iz naših prehranskih dopolnil, je
treba doseči intenzivno stanje sinergije v telesu. Sinergija nastane,
kadar interakcija med sestavinami povzroči učinke, ki so
večji od posameznih učinkov sestavine.
Za najboljši učinek se mora vsak vitamin, mineral ali druga
hranilna sestavina učinkovito absorbirati, porazdeliti,
presnoviti in uporabiti ter sodelovati v širokem spektru
sinergijskih interakcij z encimi, s kofaktorji, z drugimi hranilnimi
sestavinami itn.

Preberi več

Phytofresh

Vsak Terranovin izdelek je obogaten z njim lastnim sinergisjkim kompleksom rastlin in z nutrienti bogatimi živili, ki ga imenujemo Magnifood kompleks. Magnifood sestavine so kombinirane tako, da vzpodbujajo biokemijsko okolje v telesu, na ta način dobimo več od vitaminov, mineralov in ostalih nutrientov v izdelkih. Veliko rastlin je sveže sušenih z zamrzovanjem - liofiliziranih.

Preberi več

Magnifood

Začutite
sinergijo